Summer Sale! Nu 20% korting op bijna de hele webshop!

De 1+1 gratis aanbieding op de 500ml shea butters en Magic Hairspray loopt af!
Gratis NL verzending boven € 60
Niet goed geld terug garantie!
Verzending 2 tot 4 werkdagen
Gratis  NL verzending boven € 60
Niet goed geld terug garantie!
Verzending 2 tot 4 werkdagen

In de winter krijgt je huid een flinke klap. Het weer is guur, de lucht in huis is droog en er schuurt vaker wel dan niet een shawl tegenaan. Tijd dus voor een flinke boost, nu het voorjaar nadert wil je er natuurlijk bijlopen met een mooie huid. Hier volgen 5 tips waar jij baat bij hebt en goed maar bovenal mooi het voorjaar in gaat.

 1. Shea butter als make-up remover

  Om te beginnen: een schone huid is het vertrekpunt van jouw mooie huid. Gebruik shea butter als make-up remover in je huidroutine. De oliën en vetten zorgen ervoor dat de make-up verwijdert wordt zonder chemische stoffen. De vetzuren en dergelijke zorgen ervoor dat je huid beter bestand is tegen de effecten van make-up.

 2. Shea butter is te gebruiken als dag- en nachtcrème

  Nacht

  Behalve overdag, is het goed om je huid in te smeren voordat je naar bed gaat. Je huid krijgt de kans om te herstellen. Smeer na het douchen een wat dikkere laag op je gezicht/lichaam en ga dan naar bed. De volgende ochtend sta je op met een gehydrateerde en zachte huid. Dat is toch een goede combinatie? Je huid, lichaam en geest die herstellen en rusten. En het fijne is, je hoeft er niet veel voor te doen! Altijd fijn, die extra huid barrière!

  Overdag

  Nadat je bent gedoucht, smeer een beetje shea butter en je bent good to go. Eventueel kan je shea butter combineren met je huidige skincare routine. In ieder geval, je huid blijft de hele dag beschermd tegen uv-straling, weersinvloeden en gehydrateerd.

 3. Gebruik Shea butter als bescherming tegen de zon

  Geen zonnebrand bij de hand maar wel shea butter? Geen probleem want Shea butter bevat bescherming tegen de schadelijke uv-straling van de zon. Het is natuurlijk geen vervanger van zonnebrand, maar het doet wel zijn werk voor de zon in het voorjaar! Als je het fijn vindt kan je zonnebrand en shea butter combineren, voor extra bescherming.

 4. Shea butter als handcrème

  Je handen gebruik je dagelijks en intensief, ze komen in aanraking met stoffen en oppervlaktes die de huid(barrière) aan tasten. Door je handen van te voren in te smeren met shea butter creëer je een beschermende laag waardoor jouw eigen huid niet aangetast wordt door invloeden van buitenaf. Geen schrale of droge huid meer!
 1. Zachte voeten met shea butter

  Kloofjes en droge tenen behoren tot het verleden met shea butter! Shea butter hydrateert en verzacht de huid. Je tenen en voeten verdienen na een lange tijd te zijn verborgen in schoenen wat extra TLC. Smeer je voeten 2x per dag in; na het douchen en voor het slapen gaan.

  Smeer voor het slapen gaan je voeten in met een dikke laag shea butter en trek vervolgens sokken aan. De shea butter krijgt de kans om goed in de huid te trekken. Zo blijven ook jouw voeten mooi en zacht in de nacht! Voor overdag geldt hetzelfde, het enige verschil is dat je dan een wat dunner laagje op smeert.

Hoe Klinkt 10% korting?

Voer je e-mail in om 10% korting te krijgen op je 1e bestelling!

0