Summer Sale! Nu 20% korting op bijna de hele webshop!

De 1+1 gratis aanbieding op de 500ml shea butters en Magic Hairspray loopt af!
Gratis NL verzending boven € 60
Niet goed geld terug garantie!
Verzending 2 tot 4 werkdagen
Gratis  NL verzending boven € 60
Niet goed geld terug garantie!
Verzending 2 tot 4 werkdagen

Als ouder vind je het belangrijk om de huid van je (pasgeboren) baby te verzorgen. Dit is niet altijd even gemakkelijk. Dus vinden wij, bij Afiba Naturals, het belangrijk om goede huidverzorging laagdrempelig te houden. Door producten aan te bieden die bijdragen aan de gezondheid van jouw baby’s huidje.

Wat? Sheabutter?

Ja, Sheabutter! Sheabutter is 100% plantaardig en natuurlijk. Ze wordt gewonnen uit de noten van de Karitéboom. Deze boom staat ook bekend als de boom des levens en is erg populair in (pop)media en cultuur.

De butter heeft een eigen authentieke geur en goede eigenschappen maar kan, als het bewerkt wordt, geur en eigenschappen verliezen.

Hierom is sheabutter goed!

Sheabutter zit bomvol verschillende vitamines (zoals vitamine A, vitamine E) en vetzuren. De vetzuren en vitamines zorgen voor een beschermende barrière en ondersteunen de collageen productie. Het fijne van sheabutter is dat het antiseptisch werkt. Het is dus ideaal voor de pasgeboren huid van jouw baby en prima te gebruiken voor de volwassenen huid. (link naar 5 eigenschappen sheabutter blog)

Waar is Vitamine A dan goed voor?

Vitamine A is goed voor het gezichtsvermogen, draagt bij aan een normale werking van het afweersysteem, is betrokken bij de aanmaak van huidcellen en haar en helpt bij het gezond houden van de huid.

En vitamine E?

Vitamine E werkt als antioxidant en beschermt zo bloedvaten, cellen, organen, etcetera. Vitamine E zit in zonnebloemolie, graanproducten, noten, zaden, groente en fruit. Het voordeel van vitamine E is dat het helpt beschermen tegen schadelijke UV-stralen van de zon. Prima dus om te smeren als de zon schijnt!

Vetzuren

100% pure sheabutter bevat vijf hoofdvetzuren namelijk palmitinezuur, stearinezuur, oliezuur, linolzuur en arachidonzuur. Deze vetzuren houden de huid vet, soepel en zacht.

Onze sheabutter komt in verschillende (onbewerkte) varianten. Wil je een butter die niet zo sterk ruikt maar met de voordelen van ongeraffineerde sheabutter? Kijk dan eens even naar onze ontgeurde sheabutter (link van product).

Eerlijke skincare voor jouw baby hoeft niet moeilijk te zijn. Kies voor Afiba Naturals.

Hoe Klinkt 10% korting?

Voer je e-mail in om 10% korting te krijgen op je 1e bestelling!

0