Summer Sale! Nu 20% korting op bijna de hele webshop!

De 1+1 gratis aanbieding op de 500ml shea butters en Magic Hairspray loopt af!
Gratis NL verzending boven € 60
Niet goed geld terug garantie!
Verzending 2 tot 4 werkdagen
Gratis  NL verzending boven € 60
Niet goed geld terug garantie!
Verzending 2 tot 4 werkdagen

Het is een algemeen bekend feit dat te veel blootstelling aan de zon schadelijk kan zijn voor onze huid en kan leiden tot vroegtijdige veroudering, verbranding en zelfs huidkanker. Het is daarom belangrijk om onze huid te beschermen wanneer we tijd buitenshuis doorbrengen, vooral tijdens de warme zomermaanden. Shea butter kan hierbij helpen als een natuurlijke manier om je huid te beschermen tegen de schadelijke straling van de zon.

Shea butter wordt al eeuwenlang gebruikt voor de behandeling en bescherming van de huid. Het is rijk aan vitamine A, E en F en bevat natuurlijke vetzuren die de huid helpen te hydrateren en te herstellen. Shea butter heeft ook een natuurlijk zonnefilter met een SPF van ongeveer 6, wat het een geschikte keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke manieren om hun huid te beschermen tegen UV-stralen.

Het aanbrengen van Shea butter voor het naar buiten gaan, kan de huid hydrateren en beschermen tegen de zon, waardoor de kans op verbranding en huidbeschadiging wordt verminderd. Shea butter kan ook worden gebruikt in combinatie met traditionele zonnebrandmiddelen voor extra bescherming tegen de zon.

Een voordeel van het gebruik van Shea butter als zonnebrandmiddel is dat het geen schadelijke stoffen bevat die vaak worden aangetroffen in commerciële zonnebrandmiddelen. Het is volledig natuurlijk en kan worden gebruikt op alle huidtypes, zelfs op gevoelige huidtypen die vatbaar zijn voor allergieën. Bovendien kan het gebruik van Shea butter de huid voeden en hydrateren, waardoor het er gezonder en stralender uitziet.

Tot slot is Shea butter een natuurlijk ingrediënt dat kan helpen bij het beschermen van de huid tegen de schadelijke stralen van de zon. Het is een veilig en effectief alternatief voor commerciële zonnebrandmiddelen en kan helpen de huid te voeden en te hydrateren. Vergeet niet om Shea butter tijdig en regelmatig op je huid aan te brengen voordat je naar buiten gaat, vooral tijdens de warme en zonnige zomermaanden.

Shop jouw favoriete shea butter!

Hoe Klinkt 10% korting?

Voer je e-mail in om 10% korting te krijgen op je 1e bestelling!

0