Summer Sale! Nu 20% korting op bijna de hele webshop!

De 1+1 gratis aanbieding op de 500ml shea butters en Magic Hairspray loopt af!
Gratis NL verzending boven € 60
Niet goed geld terug garantie!
Verzending 2 tot 4 werkdagen
Gratis  NL verzending boven € 60
Niet goed geld terug garantie!
Verzending 2 tot 4 werkdagen

Wie is Afiba Naturals?

Afiba Naturals is een private producent van verzorgings- en lifestyle producten. Vanuit ons atelier in Reeuwijk (bij Gouda) produceren we ambachtelijke producten voor body, mind & soul.

Originele producten die je
nergens anders vindt.

De producten van Afiba Naturals zijn handgemaakt, natuurlijk, biologisch én vegan. Met grondstoffen uit Afrika en Suriname. Zo brengen we al het moois wat Moeder Natuur te bieden heeft naar jou toe. 

Biologische en ambachtelijke
producten

Biologische en ambachtelijke producten die met zorg, liefde en aandacht zijn gemaakt. Niet alleen het gebruik maar ook het geven, ontvangen en uitpakken van onze producten is een bijzondere belevenis.

Alle schatten en schoonheden
van Suriname en Afrika

Afiba Naturals zorgt ervoor dat de mooie producten uit de rijke binnenlanden van Suriname en Afrika beschikbaar worden voor een breed publiek. 

Even voorstellen...

Bij Afiba Naturals maken we handgemaakte, natuurlijke producten met een oorsprong in Suriname. Dit doen we met een gedreven team aan medewerkers die klaar staan om van iedere bestelling die je bij ons doet een belevenis voor jou te maken. Ieder product dat we maken is ambachtelijk geproduceerd met hoogwaardige grondstoffen onder ideale omstandigheden. Bij ons atelier vindt je ook onze winkel. Hier kun je alle producten zien en krijgt je een kijkje achter de schermen van hoe onze producten gemaakt worden. Je bent uiteraard van harte welkom om eens te komen kijken. 

Onze klanten zijn voor ons het belangrijkst. Zonder hen zouden we immers niet bestaan. We worden gedreven door de reviews en waardering die we krijgen. Via onze socials en klantpanels halen we voortdurend feedback op. Sta niet te kijken als je een keer een telefoontje krijgt om jouw ervaringen met ons te delen.

We zijn een familiebedrijf met belangrijke waarden. We combineren hard werken en nuchterheid met respect en warmte. Via de Afiba Foundation geven we terug aan de communities waar we mee samenwerken in Afrika en Suriname. In alles wat we doen keren onze waarden terug en deze unieke bedrijfscultuur geven we door aan onze klanten en aan onze Ambassadors. Afiba Ambassadors vormen een community om Afiba Naturals heen van professionals die Afiba Naturals laat groeien via de kracht van hun netwerk.

0