Summer Sale! Nu 20% korting op bijna de hele webshop!

De 1+1 gratis aanbieding op de 500ml shea butters en Magic Hairspray loopt af!
Gratis NL verzending boven € 60
Niet goed geld terug garantie!
Verzending 2 tot 4 werkdagen
Gratis  NL verzending boven € 60
Niet goed geld terug garantie!
Verzending 2 tot 4 werkdagen

Kort gezegd: Ja en nee.

Nee, shea butter kan niet bederven maar de werking van Shea butter vermindert wel. Mits je Shea butter op de juiste manier bewaard. Ja, shea butter kan bederven als je het niet op de juiste manier bewaard! Dat wil zeggen, met vieze vingers in je pot, in de zon laten staan of in de buurt van een verwarming, water erin laten vallen en alle andere gekke dingen die je kan bedenken.

Ruikt je shea butter naar schimmel of ruikt het rot? Gooi het dan weg, je pot shea butter is dan bedorven en verontreinigd. Shea butter gaat namelijk erg lang mee. Koel en droog bewaren dus!

Shea butter komt in verschillende kleuren. De kleur van jouw shea butter hangt af van de karité noten die zijn gebruikt. Op basis van de kleur is het dus onmogelijk om te beoordelen wat voor kwaliteit jouw shea butter heeft. Daarnaast heeft het verwerkingsproces van shea butter ook erg veel invloed op de kleur van shea butter. Denk dan aan ruwe of geraffineerde shea butter.

Je shea butter hoort ook niet groen of extreem hard te zijn. Is dit wel zo dan kan je zeker stellen dat het kwalitatief gezien geen goede shea butter is. Om deze redenen selecteert Afiba Naturals zelf bij de ondernemers in Afrika de shea butter. Onze Shea butter is handgeselecteerd, gecontroleerd en 100% vegan. Het is de beste basis die je jouw huid geven kan. Het beste voor mind, body en soul. Geschikt voor alle huidtypes!

Op www.afiba-naturals.com vind je een selectie hoogwaardige producten, die geschikt zijn voor het hele gezin, voor je haar en huid. We hebben niet alleen verschillende soorten shea butter maar ook cacaoboter en een fijne verzorgende en energizing hairspray voor dagelijks gebruik. Neem eens een kijkje en laat vooral weten wat je er van vindt.

Waar gebruik jij shea butter voor?

Hoe Klinkt 10% korting?

Voer je e-mail in om 10% korting te krijgen op je 1e bestelling!

0