Summer Sale! Nu 20% korting op bijna de hele webshop!

De 1+1 gratis aanbieding op de 500ml shea butters en Magic Hairspray loopt af!
Gratis NL verzending boven € 60
Niet goed geld terug garantie!
Verzending 2 tot 4 werkdagen
Gratis  NL verzending boven € 60
Niet goed geld terug garantie!
Verzending 2 tot 4 werkdagen

In de winter kan je huid een boost gebruiken. Vaak voel je dit ook: je huid staat strak, voelt droog aan of kriebelt. Dit gebeurt omdat jouw huid wordt blootgesteld aan verschillende invloeden door de dag heen. De droge lucht in huis of kantoor, koude wind, wrijving van je shawl of zelfs door de verkeerde producten. Wat doe je om dit op te lossen? Natuurlijk; je gaat smeren. Maar wat smeer je en hoe? In dit blog lees je meer over de verzorging van je huid.

Huidtypes

Geen enkele huid is hetzelfde. Je hebt namelijk een aantal huidtypes: droge huid, normale huid/gemengde huid en vette huid.

Op basis van het klimaat waarin je leeft, jouw huidskleur en dat wat je eet verschilt je huidtype al gauw verschillen met dat van een ander.

Smeren in de winter

Om de hydratatie van je huid in de winter te behouden is het dus van belang dat je op basis van jouw huidtype kiest voor het juiste product en de juiste routine. Neem jouw huidroutine in de winter dan ook eens onder de loep. Wanneer smeer je en wat smeer je? Is het te combineren met je huidige producten?

Hoe behoud je de hydratatie?

Door je iedere dag minimaal twee keer in te smeren. ’s Ochtends en ’s avonds. Natuurlijk helpt genoeg drinken hierbij een handje. Het is belangrijk dat je hierbij de signalen van jouw huid leert herkennen om zo op tijd bij te smeren. We smeren namelijk preventief! Hoe vaker je smeert en hoe langer, hoe sneller jouw huid gezonder wordt.

Om een uitgedroogde huid in de winter te voorkomen wordt het aangeraden om niet al te heet te douchen. Smeer je na het douchen dan ook gelijk in, de sheabutter of andere boter zet namelijk het water in je huid vast als het ware.

Te combineren met andere producten?

Ja, ook met jouw huidige skincare routine kan je preventief blijven smeren van sheabutter of andere boters. Gebruik dit dan als extra laag om zo de gure wintermaanden door te komen.

Tip: Wil je extra hydratatie kies dan bijvoorbeeld voor pure sheabutter (link naar product), ruwe sheabutter zit bomvol vitamine A en E, en bezit antiseptische en antibacteriële eigenschappen.

Hoe Klinkt 10% korting?

Voer je e-mail in om 10% korting te krijgen op je 1e bestelling!

0