Summer Sale! Nu 20% korting op bijna de hele webshop!

De 1+1 gratis aanbieding op de 500ml shea butters en Magic Hairspray loopt af!
Gratis NL verzending boven € 60
Niet goed geld terug garantie!
Verzending 2 tot 4 werkdagen
Gratis  NL verzending boven € 60
Niet goed geld terug garantie!
Verzending 2 tot 4 werkdagen

Als je op wintersport gaat, is het belangrijk dat je je huid goed beschermt tegen de kou, wind en zon. Shea butter is een natuurlijk ingrediënt dat zeer geschikt is voor het hydrateren en beschermen van de huid tijdens wintersportactiviteiten. In deze blog willen we kijken naar de voordelen van shea butter voor de huid bij wintersport.

Shea butter is afkomstig van de noten van de karitéboom. Het is een natuurlijk ingrediënt dat rijk is aan vitamines en essentiële vetzuren. Deze stoffen werken samen om de huid te hydrateren, te voeden en te beschermen tegen vrije radicalen. Shea butter is vooral geschikt voor de droge en gevoelige huid, die veel te verduren heeft tijdens wintersportactiviteiten.

Een groot voordeel van shea butter is dat het een sterke hydraterende werking heeft. Tijdens wintersportactiviteiten kan de huid uitdrogen door de kou en de wind. Shea butter kan de huid hydrateren en vocht vasthouden, waardoor de huid zacht en soepel blijft en minder snel uitdroogt.

Daarnaast heeft shea butter een beschermende werking tegen de zon. Ondanks dat de zon minder krachtig lijkt tijdens wintersport, kan de reflectie van de zon op de sneeuw leiden tot huidbeschadiging en verbranding. Shea butter bevat natuurlijke SPF-factor, waardoor het kan helpen om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Shea butter heeft ook een herstellend effect op de huid. Tijdens wintersport kan de huid beschadigd raken door de omstandigheden. Shea butter kan helpen om beschadigde huidcellen te herstellen en het genezingsproces te bevorderen.

Tot slot kan shea butter helpen bij het verminderen van ontstekingen en irritaties van de huid. Bij wintersport kan de huid geïrriteerd raken door de kou en wind, en kunnen er bijvoorbeeld rode en geïrriteerde plekken ontstaan. Shea butter kan helpen om deze irritaties te verminderen en de huid te kalmeren.

In het kort heeft shea butter vele voordelen voor de huid tijdens wintersportactiviteiten. Het hydrateert en verzacht de huid, beschermt tegen schadelijke UV-stralen, herstelt beschadigde cellen en vermindert ontstekingen en irritaties. Het is een natuurlijk ingrediënt dat veilig is voor de huid en kan helpen om de huid gezond, zacht en soepel te houden tijdens wintersport.


Shop op Afiba-naturals.com jouw favoriete shea butter!

Hoe Klinkt 10% korting?

Voer je e-mail in om 10% korting te krijgen op je 1e bestelling!

0